ŚniadaniaKolacje Chlebek z domowym hummusem przez Michalina Autor Michalina Po 6 m (po wprowadzeniu glutenu) Składniki: • puszka ciecierzycy • łyżeczka soku z cytryny • 4 łyżki tahini • łyżeczka oliwy • ząbek czosnku • pieprz • kminek Przygotowanie: Ciecierzycę porządnie wypłukać i zblendować razem z pozostałymi składnikami na gładką masę. #po6 #bezjajek #bezbmk 0 Komentarz 0 FacebookEmail Michalina Poprzedni post Pieczone małdrzyki Następny post Cynamonowe bułeczki z domową nutellą z awokado i masła orzechowego You may also like Hummus z zielonym groszkiem Brownie z kaszy manny z płatkami migdałów Dyniowe placuszki z kaszy manny Pasta z pieczonej dyni Twarogowe donuts z kolorową posypką Owocowe placki z kaszą manną i żurawiną Dyniowe bułeczki twarogowe Makaronowe kotleciki ze szpinakiem i papryką Quiche z porem, fetą i cukinią Gyros z kurczaka z frytkami z batata Zostaw komentarz Kliknij tutaj, aby anulować odpowiadanie. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Current ye@r * Leave this field empty